Там, където
споделяш любовта!
 • Централен офис

  ул. „Акад. Андрей Сахаров“ 19, партер

  9000 Варна, България

 • 052 630 830

  info@kupiv.bg

  kupiv.bg

Електрическа мрежа

Електрическата мрежа в сградата щe бъде изпълнена по системата TN – S, при която в цялата мрежа се използва отделен защитен проводник /трети или пети/ в захранващите линии.

Безспорни ползи от TN-S

Първо, тя осигурява повишена степен на електрическа и пожарна безопасност.

Второ, няма проблеми при създаването и контрола на техническото състояние на заземяващата верига на обекта.

На трето място, той елиминира високочестотните шумови смущения, които имат вредно въздействие върху работата на електрониката.

Всички осветителни тела в общите части, магазини и офиси е предидено да бъдат с LED светлоизточници, като за гаража, офисната и магазинната част е предвидено изграждането на евакуационно осветление .

Всички монофазни контакти са предвидени да бъдат тип „Шуко” със заземителна клема.  Контактите в стенните да бъдат кодирани по цвят, захранени от нормална шинна система в таблата.

Предвидено е слаботоковите инсталации да се изпълнят с празни тръбни мрежи с гофрирана тръба ф23 мм за окабеляване за телефонна и интернет инсталация; инсталация за телевизия и видео – домофонна система.

За цялата сграда е предвидено да бъде изградена мълниезащитна инсталация с изпреварващо действие.    

Ще има монтирано апартаментно табло, от което ще се захранват всички линии за осветление и контакти. То ще бъде оборудвано със съответните предпазители и дефектозащити.

 • Flavia Garden - side view
 • Flavia Garden - front view
 • Flavia Garden - park view