Там, където
споделяш любовта!
  • Централен офис

    ул. „Акад. Андрей Сахаров“ 19, партер

    9000 Варна, България

  • 052 630 830

    info@kupiv.bg

    kupiv.bg

За нас

Кои са строителна компания „Конструмакс“?

Строителна компания „Конструмакс“ е основана през 2007 година и към момента е водещо име в бранша в гр. Варна и региона. В Централния Професионален Регистър на Строителя е вписана под №I- NV 010677. Зад гърба си строителната компания има множество реализирани проекти - жилищни и офис сгради, няколко еднофамилни къщи, винарска изба,търговски центрове,инфраструктурни обекти и обекти с обществено предназначение.

Към днешна дата „Конструмакс“ има изцяло изпълнени 22 обекта с обща Разгърната застроена площ - над 95 000 кв.м. 90% от обектите, които „Конструмакс“ строи, се продават преди Акт 14. Материалната обезпеченост на компанията включва всичко необходимо за качествено строителство, в това число цялостна система за изпълнение на вертикален кофраж, кранове, багери, камиони, скелета и т.н. Всички заети лица в „Конструмакс“ се отличават с висок професионализъм. Общият брой на служителите наброява повече от 100 човека.

Иновациите и използването на съвременни технологии в строителството позволяват на компанията да заеме едно от лидерските места сред своите конкуренти в региона.

Коректните взаимоотношения с партньорите и клиентите са от първостепенно значение за репутацията и успеха на организацията.

В момента строителната компания изпълнява 5 обекта с общо РЗП над 35 500 кв.м, един от които е жилищна сграда „Владислав“.

Кои са компания за недвижими имоти „Купи в България“?

Създадена през 2005 година, „Купи в България” бързо се налага като надежден партньор в покупко – продажбата на недвижими имоти. Собствениците на недвижими имоти разчитат на коректно отношение и прозрачни условия, а купувачите получават бърза и компетентна информация за имоти, отговарящи на критериите им за търсене. Тези основни принципи осигуряват на компанията над 20 000 предложения, което неминуемо довежда до увеличаване на запитванията от хиляди клиенти и повече успешни сделки. „Купи в България” постоянно се адаптира към нарастващите потребности и информираност на своите клиенти, като залага на предоставянето на точна и вярна информация, улеснява достъпа до нея и проучва всеки предлаган имот за скрити недостатъци, които клиентите често пропускат.

Основите на успеха се коренят в силата и компетентността на служителите. „Купи в България“ разполага с екип от опитни, талантливи и енергични професионалисти, които са най-важната част от целия процес на покупко – продажба на имот. Доверието от страна на клиентите е нашата основна двигателна сила.