Там, където
споделяш любовта!
 • Централен офис

  ул. „Акад. Андрей Сахаров“ 19, партер

  9000 Варна, България

 • 052 630 830

  info@kupiv.bg

  kupiv.bg

Водопроводна и канализационна система

Водопроводна инсталация за битови нужди

Тръбите на водопроводната инсталация са полипропиленови тръби с PN 16  и PN 20 за студена и топла вода с алуминиева вложка до тапа. Този вид тръби не отлагат котлен камък по стените си и не корозират. По време на експлоатационния срок не се променя светлото сечение, а от там и колебания в налягането не се очакват. Монтирана топлоизолация на всички открити участъци с оглед предотвратяване образуването на конденз. Монтирани водомери. Канализацията ще бъде изпълнена с PVC тръби до тапа.


Канализационна инсталация:

За битови нужди.

Тръбите на канализационната инсталация са от типа “безшумни”. Материалът и структурата на тръбите, както и мерките взети при монтажа и укрепването им, позволяват снижаване на шума от оттичащата се вода да е сведен до минимум. Безшумната канализационна система е представена от тръби с оптимално изградена трислойна структура от полипропилен(PP). Тя изпълнява всички изисквания на стандартите за комфортна и тиха среда при модерните жилищни. Технологията на трислойното екструдиране с обогатен с минерали среден слой осигурява особена якост и надеждност на  тръбата. Системата има ниво на шум от 12 dB (A) при поток от 2 л / сек, което съответства на Европейска норма EN 14366. - Устойчиви на моментни натоварвания при пикова температура от 95* C .Работен диапазон от -25* C до + 95* C. Висока химическа устойчивост при битови и индиструални канализационни системи. Лесен монтаж към други съществуващи системи ( чугунени системи, PP, PVC и други). Нисък коефициент на термични разширения. Рециклируем продукт подходящ за принципите на зелено строителство.

Отводнителна инсталация.

Система от воронки, сифони и тръби се предвижда да улавя и отвежда всички дъждовни води. Скритите воронки под настилката на терасите „невидимо” ще вършат своята работа, без да нарушават естетиката и дизайна на тази част от сградата.

За противопожарни нужди

Противопожарна инсталация е изградена от подцинковани тръби 2´´ и се състои от пожарни касетки разположени на всеки етаж, комплектовани със струйник, и шланг с дължина 20м.

Апартаментите се издават с водомери и електромери пломбирани от съответните институции.

 • Flavia Garden - side view
 • Flavia Garden - front view
 • Flavia Garden - park view